Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
BÜYÜKŞEHİR’DEN KANTİN DENETİMİ - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.0060 / Satış : 32.0636
Euro : Alış : 34.6590 / Satış : 34.7215
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2188 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

BÜYÜKŞEHİR’DEN KANTİN DENETİMİ

09 Eylül 2019 - 237 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yaşam»BÜYÜKŞEHİR’DEN KANTİN DENETİMİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN KANTİN DENETİMİ

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler il genelinde okul kantini denetimlerini artırdı.

Okul kantinlerinin yeni çalışma esasları ve mevzuatına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde ekipler, öğrencilerin sağlıklı meyve ve doğal ürünler tüketmeleri noktasında uyarılar ve tavsiyelerde bulundu.

KANTİN DENETİM RAPORU HAZIRLANIYOR

Okul idarelerinin de istek, şikayet ve önerilerinin dinlendiği kontrollerde okullara ait kantinler; ruhsat, gıda üretim sertifikası, bakanlığın yasaklamış olduğu gıdalar, fiyat tarifesi, hijyen vb. konularda denetlenerek kantin denetim raporu hazırlandı.

 RUHSATI BULUNMAYANLAR TESPİT EDİLİYOR

Altınordu ilçesinde yapılan denetimler sonuncunda iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı bulunmayan okul kantinleri, gereği için Altınordu Belediye Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne havale edildi.

15 GÜN SÜRE VERİLDİ

Fiyat tarifesi ya da fiyat etiketi bulunmayan kantinlere eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarıda bulunulduğu ve 15 gün süreli tebligat yapılarak, denetimlerin diğer ilçelerde de devam edeceği belirtildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika