Dolar : Alış : 38.1314 / Satış : 38.2001
Euro : Alış : 43.8343 / Satış : 43.9133
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2460 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

ÇAYBAŞI’NDA 6 HANE KAPISI MÜHÜRLENDİ! VATANDAŞ ŞAŞKIN!

09 Ekim 2019 - 278 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yaşam»ÇAYBAŞI’NDA 6 HANE KAPISI MÜHÜRLENDİ! VATANDAŞ ŞAŞKIN!
ÇAYBAŞI’NDA 6 HANE KAPISI MÜHÜRLENDİ! VATANDAŞ ŞAŞKIN!

Çaybaşı Belediyesi tarafından ilçedeki beton kırma tesislerinin çevresinde bulunan 6 hanenin kapısı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

İlçeye bağlı İlküvez Mahallesi Ünye Caddesi ve çevresinde bulunan 6 hane ruhsatsız olduğu gerekçesi ile Çaybaşı Belediyesi ekiplerince mühürlendi. Mühür tutanağına gerekçe olarak; “Ruhsat ve eki projelere aykırı” ibaresi yazıldı. Hane sahipleri bu karar karşısında şaşkın halde evlerinin mühürlenmesini izlemek durumunda kaldılar.

Konuya ilişkin olarak evlerinden olan hane halkının daha öncesinde Ordu Valiliği ve ilgili kurumlara İlküvez’deki taş ocağının kendilerini rahatsız ettiği şeklinde şikayetleri olduğu bilgisi var.

EV SAHİBİ İBRAHİM CON: “BİZ EVDE YOKKEN MÜHÜRLEMEYE KALKTILAR, ŞAŞKINIZ”

Evlerine mühür vurulan vatandaş İbrahim Con şu açıklamayı yaptı:

Yaklaşık 2000 yılından bu yaana evimizin ruhsatı olmak şartıyla oturmaktayız. Bu evimizin yakınında taş ocağı var ve biz bundan rahatsızlık duyuyorduk. Gerekli yerlere başvurumuzu yaptık ve bu taş ocağı kapatıldı. Bu karara Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz tepki gösteriyor ve biz burada yok iken gelip kapımıza mühür vuruyorlar. Biz sadece şaşırdık. Ruhsatı olan evler nasıl mühürleniyor. Bu iş düzelmezse savcılığa başvurumuzu yapacağız.

Konuya ilişkin Çaybaşı Belediyesi’nden henüz bir açıklama gelmedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika