Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
Ünye Futbol Kulübü’nden, Trabzonspor’a transfer oldu - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.4626 / Satış : 32.5211
Euro : Alış : 34.5266 / Satış : 34.5888
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2188 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

Ünye Futbol Kulübü’nden, Trabzonspor’a transfer oldu

04 Eylül 2018 - 656 kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor»Ünye Futbol Kulübü’nden, Trabzonspor’a transfer oldu
Ünye Futbol Kulübü’nden, Trabzonspor’a transfer oldu

Ünye Futbol Kulübü’nün yetenekli  oyuncusu Muhammet Ali Çamkerten Trabzonspor Kulübü’ne transfer oldu. Küçük yıldız adayı Türk futbolunun  dev kulüplerinden bordo-mavili ekibin alt yapısına dahil olmayı başarırken dört sezon önce kurulan Ünye Futbol Kulübü de ilk meyvesini vermiş oldu.

Ünye’nin başarılı alt yapı kulüplerinden mavi-siyahlı Ünye Futbol Kulübü’nün  2005 doğumlu oyuncusu Muhammet Ali Çamkerten bir yıl önce Ordu Tüfad karması ile Antalya’da katıldığı turnuvada dikkatleri çekerek Trabzonspor Kulübü’nün radarına girmişti.Ünye Futbol Kulübü’ndeki performasını takip eden bordo-mavililer oyuncuyu Trabzon’a davet ederek  Trabzonspor  Kadir Özcan Futbol Akademisi’nde antrenmanlara dahil ettiler.Alt yapı eğiticilerinin değerlendirmeleri sonucunda ise resmen Trabzonsporlu olan Muhammed Ali Çamkerten Trabzonspor U-14 takımı ile Elit Ligi’nde mücadele edecek.

-Muhammed Ali Çamkerten ; “Hayalime kavuştuğum için çok Ünye-Futbol-KulübündenTrabzonspora-2-450x338mutluyum”-

Futbola Ünye 1957 Spor Kulübü’nde başladıktan sonra iki sezon önce Ünye Futbol Kulübü’ne transfer olan yıldız adayı Çamkerten, burada göstermiş olduğu performans ile adından söz ettirirken futbolcu olmayı istediğini ama esas hayalinin her zaman taraftarı olduğu bordo-mavili forma olduğunu belirttiği açıklamasında duygularını şu şekilde ifade etti.”Hedefime giden yolculuğumda hayalime kavuşmamı sağlayan Ünye Futbol Kulübü hocalarıma ve beni her zaman destekleyen aileme sonsuz teşekkür ediyorum.Henüz yolun başında olduğumu ve bundan sonra daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum.Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğimin sözünü vermek istiyorum.Ünye Futbol Kulübü’ndeki takım arkadaşlarıma da ayrıca başarılar diliyorum” dedi.

-Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk; “Bu mutluluğun tarifi gerçekten çok zor”-

Bir alt yapı kulübü olarak bugüne kadar  sıradışı ve başarılı faaliyetleri ile adından söz ettiren Ünye Futbol Kulübü çalışmalarının karşılğını almaya başladı.Artık Türk futboluna yıldız adayı futbolcular yetiştirmeye başlayan Ünye Futbol Kulübü’nün Başkanı Metin Tamtürk şunları söyledi. “Doğrusu yaşadığımız Ünye-Futbol-KulübündenTrabzonspora-1-450x338mutluğu,gururu kelimelere dökmek,düzgün bir cümle kurmak oldukça zor.Çünkü bir alt yapı kulübü için en önemli hedef futbolcu yetiştirmektir.Bizde her zaman çocuklarımızın önünü açmaya,onlara yol göstermeye,gerçekçi yaklaşımlarla hareket ederek,antrenörlerimizle olsun çocuklarımızla olsun önce kendimize güvendik, hayal ettik ve doğru çalıştık.Kısa süre içerisinde şampiyonluklar yaşadık,kupalar kazandık,farklı bir çok projeye de imza attık ancak bir çocuğun geleceğine dokunmak,hayaline vesile olmak çok farklı bir duygu. Muhammed Ali  ve ailesi bize güvendi.Biz onları mahcup etmedik.Muhammed de bundan sonraki futbol hayatında bizi mahcup etmeyecektir.Çünkü O  sadece yetenekli bir futbolcu değil,derslerinde de başarılı olan ahlaklı,terbiyeli bu vatan için gelecekte iyi bir insan olarak yetişen kıymetlimiz. Kulübümüzdeki  diğer sporcularımıza örnek olarak onların daha iyi motive olmalarını sağlaması noktasında da bu transferi önemli görüyorum.Bu sayede bir çok çocuğumuzun da önünün açılacağına inanıyorum. Ben bu başarının ortaya çıkmasında emeği olan antrenörlerimiz Muhammet Türköz ve Azmihan Beslen ile değerli yönetici arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika