Dolar : Alış : 35.3179 / Satış : 35.3815
Euro : Alış : 36.4590 / Satış : 36.5247
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2394 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

YİNE RAHAT DURMADILAR

17 Şubat 2022 - 129 kez okunmuş
Ana Sayfa » olay - asayiş»YİNE RAHAT DURMADILAR
YİNE RAHAT DURMADILAR

Islahevinden çıktıktan sonra Altınordu’da bir oto galeriden çaldıkları otomobille Fatsa’da yakalanan 13-14 yaşlarındaki iki çocuk çıkarıldıkları mahkeme tarafından yeniden ıslahevine gönderildi.

S.Ö. ve A.Y., isimli yaşları 13-14 olan çocuklar, Pazartesi gecesi Altınordu ilçesinde bir oto galeriden piyasa değeri 1 milyon lirayı bulan lüks bir jeep ile kaçmışlardı.

Araç terkedilmiş halde bulunmuş ancak çocuklar yakalanamamıştı. Aramalara devam eden Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocukları Fatsa’da sokakta gezerken yakalamışlardı.

Yakalanan çocuklar Ordu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri Ordu Adliyesi’nde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak yeniden cezaevine gönderildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika