
AKKUŞ’TA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ GENÇ, İLÇEYİ YASA BOĞDU
18 Nisan 2026 - 1 kez okunmuş
Ana Sayfa » olay - asayiş»AKKUŞ’TA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ GENÇ, İLÇEYİ YASA BOĞDU
Ordu Akkuş’ta meydana gelen ve motosiklet ile arazi aracının çarpıştığı feci trafik kazasından acı haber geldi. Kazanın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Selçuk Çimen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.
Akkuş Çaldere Mahallesi, Menteşe Sokak üzerinde meydana gelen kazada arazi aracı ile çarpışan ve çarpışmanın şiddetiyle yola savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Selçuk Çimen, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Akkuş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Durumu kritik olan Çimen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayatını kaybetti.
Yaşanan elim kaza sonucu acı haber, ailesini ve tüm Akkuş’u yasa boğdu.
Selçuk Çimen’in cenazesi, 18 Nisan 2026 Cumartesi günü öğle namazına müteakip İskenderli Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.
Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz
YORUMLAR
İlgili Terimler :


Ordu’da Ağır Tonajlı Araçlara Yönelik Denetimler Artırıldı
Ünye’de Telefoncu Soygunu
ÜNYE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYAN MİDİBÜS DEVRİLDİ: 9’U ÖĞRENCİ 15 KİŞİ YARALANDI
Ünye’de İntihar Girişimi
PATPAT KAZASI BİR CAN DAHA ALDI

