Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
ENGİNYURT “20 İlçenin 12’si Bizim” - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2196 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

ENGİNYURT “20 İlçenin 12’si Bizim”

10 Aralık 2018 - 656 kez okunmuş
Ana Sayfa » yerel siyaset»ENGİNYURT “20 İlçenin 12’si Bizim”
ENGİNYURT “20 İlçenin 12’si Bizim”

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Ünye’de düzenlenen kahvaltı programında MHP Ünye Belediye Başkan Aday Adaylarıyla bir araya geldi. Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ile 7 aday adayı tanıtan Cemal Enginyurt,” 31 Mart Yerel Seçimlerde 10 gün içerisinde adayımızı açıklayacağız ve diğer arkadaşlarımızda MHP olarak yanında bulunacaktır. Ünye’nin belediyesini alacak hizmeti MHP halkına sunacaktır.” dedi.

3.5 Yıldır Devletin İkinci Adamıydın Ordu’ya Ne Yaptın

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuşu hedef alan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,” Üç buçuk yıl Başbakan 20-ilcenin-12si-bizim-2Yardımcılığı ve Kültür Bakanlığı yapmış Numan kurtulmuş Ünye’ye tek bir çivi bile çaktığını görmedim. Ünye Organize Sanayi Bölgesi yapılmadı,beş tane mega projesi sözü verip de bir tanesini bile başlatmadı. Ünye kültür sarayının ihalesi yapıldı ama bir türlü ileriye gitmiyor. Fındığın parası ödenmedi diye bu ülkede Bakan Yardımcılığı yapmış şuanda AK Partide ikinci adam olan Genel Başkan Vekili olan Numan Kurtulmuş’a Ordulunun hakkını, ordunun hakkını niye savunmuyorsun diye sormayacak mıyım.”dedi.

6’da 6 Yapacağım Diyenler Üçü Anca Aldı

31 Mart yerel seçimler için MHP olarak 12 ilçeye talip olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,”Bir milletvekili çıkmış diyor ki, 20’de 20 yapacağız diyor. 20-ilcenin-12si-bizim-124 Haziran seçimlerinde bizler ilçe ilçe gezerek gönüllere işledik. Birileri de sadece oturdukları yerden vekil oldu. Soruyoruz siz 20’de 20 yapmayı düşünüyorsunuz da daha düne kadar 6’da 6 vekil çıkaracağını söylüyordu. Peki bu gün baktığımızda üç vekil anca çıkarabildiler. Siz bu kadar başarısızlıktan sonra bizlerde MHP olarak 12 ilçeyi alalımda, bırakın biraz hizmeti bizlerden görsünler. Her gittiğimiz ziyaretlerimizde sıkmadık el bırakmadığımız 24 Haziran seçimlerinde, bu günde aynı kararlılıkla ve aynı mücadele içinde ziyaretlerimize devam edeceğiz. MHP bu gün Ordu gibi bir şehirde en az 12 ilçenin belediyesini alacak, parti olarak ve teşkilatlarımız olarak hep birlikte kazanacağız” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika