Dolar : Alış : 47.5229 / Satış : 47.6085
Euro : Alış : 54.7749 / Satış : 54.8736
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2717 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

FATSA’LI MUHTARDAN SİTEM!..

24 Temmuz 2026 - 22 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yaşam»FATSA’LI MUHTARDAN SİTEM!..
FATSA’LI MUHTARDAN SİTEM!..
Fatsa’da ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılara, engellilere, hastalara ve yetimlere yönelik sosyal yardım çalışmalarıyla tanınan Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş, bu kez yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Mahalle sakinlerinin düğünlerinde ücretsiz kullandığı masa ve sandalyelerin büyük bölümünün kırılarak geri getirilmesine tepki gösteren Dikbaş, bundan sonra muhtarlıktan masa ve sandalye verilmeyeceğini duyurdu.
“400 Sandalyeden 30’u Kaldı”
Sosyal medya hesabından adeta isyan eden Dikbaş, bugüne kadar verilen hizmet karşılığında kimseden tek kuruş almadıklarını belirterek, “400 sandalyeden 30, 35 yemek masasından ise sadece 5 tane kaldı. Kırılanları iç içe koyup depoya bıraktınız.” ifadelerini kullandı. Kırılan malzemelerin yerine defalarca kendi cebinden ödeme yaptığını anlatan Dikbaş, son olarak Ünye’den 200 sandalye ve 20 yemek masası getirttiğini, bunun için de 23 bin lira harcadığını söyledi.
“Çoluğumun Çocuğumun Rızkından Ödedim”
Mahallede uzun yıllardır hiçbir ücret almadan hizmet verdiklerini vurgulayan Dikbaş, vatandaşların tutumuna sert sözlerle tepki gösterdi: “Ben sizlere sağlam verdim dediğimde ‘E sen muhtarsın ya’ diyerek sırıttınız.” diyen Dikbaş, “Kırılan masa ve sandalyelerin parasını çoluğumun çocuğumun rızkından ödedim. Bundan sonra gidin kiralayın, kırılanların yerine de yenisini aldırsınlar. Belki o zaman kullandıkları malın kıymetini bilirler.” ifadelerini kullandı. Sosyal yardım faaliyetleriyle sık sık gündeme gelen ve hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşan Muhtar Yener Dikbaş, alınan kararın vatandaşlara hizmet etmek istememesinden değil, kamu malının korunamamasından kaynaklandığını belirterek, elde kalan masa ve sandalyelerin de mahalledeki camilere dağıtılacağını açıkladı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika