Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
Görme Engeli Olan Sporcularla Farkındalık Etkinliği Yapıldı - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.1650 / Satış : 32.2229
Euro : Alış : 34.8285 / Satış : 34.8912
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2176 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

Görme Engeli Olan Sporcularla Farkındalık Etkinliği Yapıldı

05 Aralık 2022 - 96 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yaşam»Görme Engeli Olan Sporcularla Farkındalık Etkinliği Yapıldı
Görme Engeli Olan Sporcularla Farkındalık Etkinliği Yapıldı

Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen farkındalık etkinliğinde, 2. Ligde mücadele eden Orduspor Görme Engelliler Futbol Takımı ile Vali Tuncay Sonel’in de yer aldığı protokol mensuplarından oluşan takım gösteri müsabakası yaptı.

Protokol mensuplarının gözlerini bağlayarak, görme engelli sporcularla oynadığı futbol müsabakası, heyecan yarattı.  

Görme engellilerimizin spor müsabakaları için yapımı bir süre önce tamamlanan Karşıyaka mahallesindeki Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi B1 futbol sahasında oynanan ve 2-2 berabere tamamlandı.

Görme engelli sporcuların ve protokol mensuplarının farklı bir heyecan yaşadığı futbol müsabakası sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Tuncay Sonel, “Bugün, özel bir gün. Bu etkinlik vesilesiyle görme engeli olan arkadaşlarımızla bir arada olduk. Keyifli bir futbol müsabakası oldu. Burada maksat, bir arada olmaktı. Birlik ve beraberlik örneği gösterdik. Biz, hatırlanmak bir gün değil her gün diyoruz. Yılın belirli gün ve haftalarında değil, fırsat buldukça engeli olan vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Devletimizin şefkatini, sıcaklığını onlara her gün göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Son yıllarda Ordu’ya modern spor tesisleri kazandırıldığına vurgu yapan Vali Sonel, bir de müjde vererek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde, Gençlik ve Spor Bakanlığımız 19 ilçemizde müthiş tesisler yaptı.  Bu vesileyle Ordulu hemşerilerimize, sporseverlere bir müjde daha vereyim. Spor kompleksimizin bulunduğu bölgeye yakın bir gelecekte 5 bin kişilik spor salonu yapılacak. Şu an içerisinde bulunduğumuz B1 futbol sahamız da Gençlik ve Spor Bakanlığımızın şehrimize kazandırdığı güzel bir tesis. Bu tesislerin ilimize kazandırılmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

Düzenlenen etkinliğe, Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, CHP İl Başkanı Av. Atilla Şahin, OBB Genel Sekreteri Sait İnan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Orduspor Görme Engelliler Kulübü Başkanı Vedat Yavuz, bazı daire müdürleri, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, TÜFAD Ordu Şube Başkanı Turgut Kır, görme engeli olan sporcular ve sporseverler katıldı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika