Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
HEYELAN BÖLGESİ’NDE ALTERNATİF YOL TAMAMLANDI - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2196 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

HEYELAN BÖLGESİ’NDE ALTERNATİF YOL TAMAMLANDI

24 Şubat 2022 - 98 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yerel»HEYELAN BÖLGESİ’NDE ALTERNATİF YOL TAMAMLANDI
HEYELAN BÖLGESİ’NDE ALTERNATİF YOL TAMAMLANDI

İnkur Mahallesi’nde meydana gelen ve ulaşımı da etkileyen heyelan bölgesinde alternatif yol çalışmaları tamamlandı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kaymakam Ayhan Işık ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek “Heyelan nedeniyle uçan yola alternatif olarak kullanılan yolda beton yol çalışmalarımızda sona geldik” dedi.

Heyelan Yolu da Etkilemişti

İnkur Mahallesi Kabadayı Mevkii’nde meydana gelen heyelan nedeniyle 13 bina boşaltılmış, risk oluşturan iki bina ise yıkılmıştı. Heyelan aynı zamanda mahalle yolunda da göçük oluşturarak ulaşımı engellerken Ünye Belediyesi alternatif yol çalışmalarına hızla başlayarak bitirme aşamasına geldi. Alternatif yolda beton çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Başkan Tavlı, “Tüm İmkânlarımızı Seferber Ettik”

Başkan Tavlı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “İnkur Mahallemizin Kabadayı Mevkiinde meydana gelen heyelan sonrasında devletimiz ve belediyemiz olarak tüm imkânlarımızı seferber ettik. Heyelan nedeniyle uçan yola alternatif olarak kullanılan yolda beton yol çalışmalarımızda sona geldik” dedi.

Başkan Tavlı Teşekkür Etti

Çalışmaları İlçe Kaymakamı Ayhan Işık ile birlikte yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Heyelanın yaşandığı ilk günden itibaren süreci yakından takip eden ve desteklerini esirgemeyen Ordu Valimiz Sn. Tuncay Sonel’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sn. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika