Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
Kıran, Türkiye’nin Görüşlerini ABD’de Anlattı - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2196 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

Kıran, Türkiye’nin Görüşlerini ABD’de Anlattı

23 Mayıs 2019 - 256 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yaşam»Kıran, Türkiye’nin Görüşlerini ABD’de Anlattı
Kıran, Türkiye’nin Görüşlerini ABD’de Anlattı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ABD’de yaptığı bir dizi temaslarda ABD-Türkiye İlişkileri hakkında Türkiye’nin görüşlerini ABD’li yetkililere anlattı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından ABD’de düzenlenen panele Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakan Yardımcısı Ünyeli Hemşerimiz Yavuz Selim Kıran katıldı.

Türkiye-ABD ilişkileri hakkında Türkiye’nin görüşlerini aktaran Bakan Yardımcısı Kıran, ABD’li yetkililerin sorularını da cevapladı. Bakan Yardımcısı Kıran görüşmelerle ilgili yaptığı paylaşımlarda “ABD’deki temaslarımıza Senatör Thom Tillis ile görüşerek başladık. ABD KONGRESİ’NDE Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızın düzenlediği panelde Türkiye-ABD ilişkilerinin dünü, bugünü ve geleceğini ele aldık. Bölgemizin ve dünyanın içinden geçtiği sınamalara karşı Türkiye-ABD stratejik ortaklığının önemini vurguladık. ABD Kongre Üyesi Trent Kelly ile ilişkilerimizin askeri boyutunu ve bu işbirliğinin dünyanın güvenliğine yaptığı katkıları konuştuk. ABD Kongre Üyesi Francis Rooney ile ilişkilerimizin askeri ve ticari boyutunu görüşerek Başkanlarımızın mutabık kaldığı 75 milyar dolar hedefine ulaşmak için ortak irademizi teyit ettik” dedi.

Bakan Yardımcısı Kıran ayrıca “ABD Kongre Üyesi Tim Burchett’e Kongre’de Türkiye aleyhine sunulan yasa tasarılarının ilişkimize yardımcı olmayacağını vurguladık” diyerek Türkiye’nin net tavrını ABD’li yetkililere aktardı. unyetv.net

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika