
Kumru’da Hastane Çalışanı Ağaçta Asılı Halde Bulundu
09 Şubat 2026 - 89 kez okunmuş
Ordu’nun Kumru ilçesinde, devlet hastanesi personeli olduğu öğrenilen 36 yaşındaki Hüseyin Ateş, bir ağaca asılı halde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, Akçedere Mahallesi Fizme Yolu üzerinde meydana geldi. Konaklı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Kumru Devlet Hastanesi bünyesinde görev yapan Hüseyin Ateş’ten (36) haber alamayan yakınları ve çevredekiler, talihsiz adamı yol kenarındaki bir ağaçta asılı halde buldu.
Soruşturma Devam Ediyor
İhbar üzerine olay yerine hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, iki çocuk babası olduğu öğrenilen Ateş’in hayatını kaybettiği belirlendi.
Güvenlik güçleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu.
Kesin Ölüm Nedeni Otopsiyle Belirlenecek
Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz
YORUMLAR
İlgili Terimler :




ENGİNYURT FINDIK FİYATI İÇİN SERT KONUŞTU
Kumru’da “Aile Teşvik Programı”: 8 Çocuğa İş, 10 Çocuğa Otomobil
Çaybaşı Belediyesi’nden 50 bin TL’lik Tuhaf Kamyonet İhalesi
4 İLDEN SPORCULAR AYNI PARKURDA BULUŞTU
OR-Gİ Havalimanına Yoğunluğu Azaltacak İkinci Kat Geliyor

