Dolar : Alış : 41.5226 / Satış : 41.5974
Euro : Alış : 48.7205 / Satış : 48.8083
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2544 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

Perşembe Yaylası Göletine 14 Bin 420 Sazan Bırakıldı

22 Ağustos 2025 - 14 kez okunmuş
Ana Sayfa » Genel»Perşembe Yaylası Göletine 14 Bin 420 Sazan Bırakıldı
Perşembe Yaylası Göletine 14 Bin 420 Sazan Bırakıldı
Aybastı’da doğanın korunması ve ekosistemin zenginleştirilmesi amacıyla önemli bir çalışma daha hayata geçirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi” kapsamında Perşembe Yaylası Göleti’ne 14 bin 420 adet sazan balığı bırakıldı.
Balıklandırma çalışması, Aybastı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüdaverdi Elmas refakatinde, ilçe tarım ve orman müdürlüğü ekipleri ile Aybastı Belediyesi personelince gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz yıl DSİ Bölge Müdürlüğü ile Aybastı Belediyesi iş birliğinde gölette yapılan kapsamlı dip temizliğinin ardından atılan bu adım, hem doğal yaşamı destekleyecek hem de ekosistemin korunmasına katkı sağlayacak.
Yetkililer, Aybastı’da doğayı koruma ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma hedefiyle çalışmaların süreceğini ifade etti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika