Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
Ünye’deki İşletmelerde Hijyen Hassasiyeti - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2176 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

Ünye’deki İşletmelerde Hijyen Hassasiyeti

16 Mart 2020 - 222 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yerel»Ünye’deki İşletmelerde Hijyen Hassasiyeti
Ünye’deki İşletmelerde Hijyen Hassasiyeti

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ünye’deki işletmelerin virüse karşı önlem aldığını belirterek gönül rahatlığı ile vatandaşların kullanımına sunulduğunu açıkladı.

Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs’ü için önlemler devam ediyor. Son olarak ‘Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri’ olarak faaliyet yürüten pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin geçici süreliğine faaliyetlerinin durdurulacağı açıklanırken restoran ve konaklama gibi diğer mekanlar ise hizmet vermeye devam ediyor.

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği’ne bağlı işletmelerde bir dizi önlemler alındığına dikkat çeken Başkan Adnan Sobi, “Ben öncelikle sadece Ünye’mizin değil bütün dünyanın gündemini oluşturan, insan sağlığı ve yaşam kalitesinde önemli etki yapan Koronavirüs ile ilgili Ünye’mizdeki turizm işletmecilerinin, kafe, otel ve restoranlarımızın gerçekten geçmişten bugüne biz dernek olarak hep takipçisi olduk. Bugünde özellikle bu süreçte olmaya devam ediyoruz.Burada ben vatandaşlarımızın müsterih olmasını istiyorum. Bütün işletmelerimiz hijyen konusuna gerçekten zaten çok ciddi değer veriyorlardı. Bu süreçte bunu daha da artırarak temizlik, hijyen ve mikropların kırılması noktasında yeniden kendilerini iyileştirdiler.Bütün işletmelerimize vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla restoranlarımızda yemek yemelerini, otellerimizde konaklamalarını, eğlence merkezlerimiz şuan zaten devletin kararıyla geçici bir süreyle kapatıldı.Ama diğer halka açık olan bütün alanların gönül rahatlığıyla vatandaşlarımızın kullanımına açık olduğunuhijyen anlamında da hazır olduğunu belirtmek istiyorum.İşletmelerimizden gönül rahatlığıyla evlerindeki temizlik şartlarından aynı boyuttaişletmelerimizin de hazır olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika