Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/u6905546/public_html/wp-content/themes/yhaber/header.php on line 2
ÜTSO VE ŞEKERBANK ESNAFLAR İÇİN ANLAŞTI - Ünye Haber Takip
Dolar : Alış : 32.1496 / Satış : 32.2075
Euro : Alış : 34.6591 / Satış : 34.7216
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2219 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

ÜTSO VE ŞEKERBANK ESNAFLAR İÇİN ANLAŞTI

15 Şubat 2024 - 22 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yerel»ÜTSO VE ŞEKERBANK ESNAFLAR İÇİN ANLAŞTI
ÜTSO VE ŞEKERBANK ESNAFLAR İÇİN ANLAŞTI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) ile Şekerbank Ünye Şubesi arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında üyelere özel kredi imkanları sunulacak. İmzalanan protokol ile ÜTSO üyeleri, Şekerbank’ın avantajlı finansman olanaklarından faydalanabilecekler.

Protokol kapsamında, ÜTSO üyelerine 36 ay vadeli ve 3 ay anapara ertelemeli kredi imkanı sağlanacak. Kampanyadan yararlanan üyelere, avantajlı pos oranları, ücretsiz çek karnesi, havale ve EFT masraf istisnası gibi ek faydalar da sunulacak.

İmza töreninde Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ile Şekerbank Ünye Şube Müdürü Turgay Düzgün bir araya geldi. Protokol, iş dünyasının finansmana daha kolay erişimini sağlayarak, ÜTSO üyelerinin rekabet güçlerini artırmayı hedefliyor.

Bu iş birliği, bölgedeki işletmelerin büyüme ve gelişmesine katkı sağlamak amacıyla atılan önemli adımlardan birini oluşturuyor. Üyelere sunulan kredi ve finansman imkanları, işletmelerin yatırım ve genişleme planlarını desteklemekte, böylece ekonomik büyümeye katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika