Dolar : Alış : 43.5433 / Satış : 43.6217
Euro : Alış : 51.6384 / Satış : 51.7314
Ünye Haber Takip Gazetesi
HAVA DURUMU
hava durumu

unye

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 26 Kategoride 2628 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Ünye Haber Takip Gazetesi

MADENİ EŞYA ESNAF ODASINDAN ÜYELERİ İÇİN BİR ANTLAŞMA DAHA

03 Şubat 2026 - 35 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yerel»MADENİ EŞYA ESNAF ODASINDAN ÜYELERİ İÇİN BİR ANTLAŞMA DAHA
MADENİ EŞYA ESNAF ODASINDAN ÜYELERİ İÇİN BİR ANTLAŞMA DAHA

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Özel Meditech Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Fatsa’da hizmet veren Özel Meditech Hastanesi arasında, oda üyeleri ve birinci derece yakınlarını kapsayan sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol ile birlikte, üyelerin sağlık hizmetlerinden kurumsal çerçevede faydalanabilmesi amaçlanırken, taraflar arasında sürdürülebilir bir iş birliği hedefleniyor.

Protokol sürecinde; Psikolog Melisa Doğruca, Kurumsal Pazarlama Mine Aykan, Kurumsal Pazarlama Ayşegül Çiçek Pekbüyük ve Meslek Hizmetleri Engin Sertlik hazır bulundu.

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özkan, imzalanan protokolün oda üyelerine ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ederek, Özel Meditech Hastanesi yönetimine iş birliği ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika